Followers

12 May 2011

*_*




bengong jap..xto nak wat keputusan...
knp la lam this week banyak sangat benda nak kena pk..??
sakit otak nih tau..

kenapa la orang susah nk faham ngn keadaan kita nih??
haish...rasa nak nangis jerkkk...bayangkan kiri kanan depan belakang harapkan kita jerk..sesak nafas!

ske sgt wt kila lam keadaan tersepit terkapit mcm nih...geram n geram!!
lam hati nih...ALLAH jerk la yg tahu..rasa nak lari jauh-jauh dari sumeeeee orang...
(macam berani sgt dok sorang2..hehehehe..!)


 shhh!!~rasa nak jerrrrriiiiiittt sekuat hati jerk!!...adeeeii..

3 comments:

@}--niEra-- said...

sabar2,
inilah dia erti KEHIDUPAN =)

era_catalyst said...

sabar2,
inilah yg dinamakan KEHIDUPAN..=)

Anieshq said...

1st sekali nak cakap dulu.
cantik wajah baru blog kila..
hehe,
bukan bodek, tapi mmg cun..
Pink pun bley bagi Mood ceria tau..

Nape Kila?
sebenarnya hidup ni mmg xkan lari dari semua tu kila..
Saya pun same kekadang alaminya,
semua orang pun sama..
Inilah kehidupan..

Sebenarnya memang sakit kalo simpan sorang-sorang,
mmg akan rasa nak jerit,
cuba kila cari someOne utuk luahkan, walaupun tak selesaikan masalah, tapi bila kita luahkan akan lega cket...

dengan anie pun Ok...
X kesah...=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...