Followers

04 March 2010

++..hamil????..++

period aku da lewat....
so...aku wt la UPT...resultnyer NEGATIF...
aku ok jerk ms tu...
aku wt pown coz ms tu aku kena g kursus kt Laketown bukit merah...
ye la...aktiviti2 lasak...kalo preggy x ke bahaya..
cnfrm my hubby xkasi g..
so..result UPT negatif..
aku diberi 'lampu hijau' tuk g...

kt sana kami kena main aktiviti lasak...
berakit...explore race...n mcm2 lagik la...
da lama x main aktiviti lasak...so rs MENGAH..

hikhik...

masa aktiviti explore race,
aku feel somethng..
rs sakit kt pinggang aku..
mybe da lama x aktif ngn sukan...huhuhu..

blk dari kursus...
aku rs bdn aku letih n sakit2 sangt....

1 minngu pas kursus...
aku feel xsedp bdn....
rs lain...
aku g la klinik swasta...

cite la bla...bla..bla.. kt doc klinik tu...
dier suggest aku wt ujian ultrasound....
aku pon relakn jer la diri nih..
hikhik...


dier pon scan la...
.
.
.
.
.
.
eh...eh...aku nmpk 1 imej kt skrin...
n doc ckp aku HAMIL....!!!
br jer lagi..
n doc tunjuk imej tu lam rahim aku...
kecik comei jerk....
tp still nmpk jelas...
ms tu aku da xtau nk ckp pe....

really hepi sngt....
blk umah..konon nk suprise kan my hubby...drama xjd...
tetibe aku nangis depn dier..coz da x tertahan perasaan..eheks....

dier pon berkali-kali tnyer aku..biaq betul....?...(versi utara)
betui la aku ckp...
trs dier tersenyum..mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...

tp bebs...
smpai klmrin UPT aku still NEGATIF...
erm...xtau la..aku pon risau gak...
23/3 ni aku kena check-up lg kt klinik USM...


huhu...hope sngt sume ok...
hope ALLAH S.W.T beri petunjuk...
AMIN.....



~shhhhhHH...!!!!~hope la UPT pas ni POSITIF....amin...

4 comments:

Bakal Guru Bahasa Melayu said...

hai... :) brapa bln sdh kehamilan u smasa dibuat scan?

Bakal Guru Bahasa Melayu said...

hai... brapa bln sdh kandungan kmu masa buat scan d klinik swasta?

Nannee said...

Assalam..sorry ye nak menyebuk..sy pun tgh mengalami kekonfiusan nih..dah delay period seminggu, buat upt 2 kali dan kedua2nya negatif.so far mmg x ade rase ape2 tanda2 mengandung pun..nak tnya, sblm buat scan tu awk ade alami tanda2 tak, mcm breast bengkak ke..loya2..pening2..

Nannee said...

Assalam..Sorry ye nak menyebuk.sy pun tgh mengalami kekonfiusan nih..dah delay period seminggu, buat UPT 2 kali tp kedua2nya negatif.sy harap sgt sy pregnant kali ni.tp so far x ada pulak alami apa2 tanda2 mengandung..nak tanya, sebelum buat scan tu awak ada tak alami tanda2 mengandung mcm breast bengkak, loya2, pening2..?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...